Producenci

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

POLITYKA PRYWATOŚCI

POLITYKA Prywatności

strona i sklep internetowy www.podrecznikiuzywane.pl


Administratorem danych osobowych czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa danych osobowych jest

MARMAG Jaskulski Marcin

Adres:

ul. P. Nerudy 12 lok.46, 01-926 Warszawa

Kontakt:

tel. 22 654 55 33

Firma wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji Działalności Gospodarczej (CEIDG) pod numerami

NIP: 1180940307,

REGON: 0160065412

Administrator zarejestrował w ewidencji Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dalej GIODO) zbiór danych o nazwie "Rejestr klientów sklepu podręcznikiuzywane".

Przetwarzanie i Ochrona Danych Osobowych

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przesłanie są całkowicie dobrowolne. Dane osobowe Klienta zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu internetowego przetwarzane są w celu nawiązania, ukształtowania, zawarcia, zmiany lub rozwiązania Umowy pomiędzy Usługodawcą i Klientem i zrealizowania Umowy sprzedaży lub umowy o świadczenie Usługi elektronicznej opisanej w REGULAMINIE. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki Konsument wyraził zgodę. W przypadku, gdy Konsument nie poda niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazi zgody na ich przetwarzanie, zrealizowanie zamówienia może być niemożliwe.
Konsumencie - prosimy abyś pamiętał , że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych - w tym celu proszę wysłać e-maila z określeniem żądania wprowadzenia zmian lub wykreślenia danych z ewidencji.
Zapewniamy, że nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Dane osobowe są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten systematycznie był coraz wyższy.
Dla zrealizowania obsługi zlecenia konieczne jest podanie następujących danych użytkownika:

  • nazwisko i imię lub nazwa firmy Użytkownika;
  • w przypadku firmy numer ewidencyjny NIP;
  • adres do wysyłki produktów oraz adres do faktury;
  • adres e-mail Użytkownika;
  • numer telefonu kontaktowego;
  • aplikacja w celu usprawnienia komunikacji zapamiętuje też IP, z którego nawiązano połączenie.

Jeżeli użytkownik jawnie wyrazi zgodę to dane osobowe mogą być przekazane do Grupy Allegro - w przypadku sprzedaży poprzez serwis Allegro oraz w celu pozyskania opinii od klientów poprzez system Ceneo.pl i Opineo.pl należące do Grupy Allegro.pl. Celem doręczenia przesyłek dane osobowe są udostępniane firmom kurierskim, InPost oraz Poczcie Polskiej.

Polityka dotycząca wykorzystania cookies

Niniejsza Polityka określa zasady tworzenia, przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies w celu zrealizowania drogą elektroniczną usług żądanych przez Użytkownika.

I. POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Administratorem danych tworzonych w urządzeniach użytkownika jest firma: MARMAG Jaskulski Marcin, ul. P. Nerudy 12 lok.46, 01-926 Warszawa , która w celu świadczenia usług drogą elektroniczną tworzy i przechowuje tymczasowe pliki i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika.
  2. Cookies - oznacza dane binarne, najczęściej niewielkie pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na urządzeniach Użytkownika, które są wykorzystywane w językach programowania do sprawniejszej komunikacji serwisu internetowego i użytkownika.
  3. Pliki Cookies tworzone na urządzeniach użytkownika mogą pochodzić zarówno z systemu Administratora (t.zw. Cookies własne) jak i też z zewnętrznych programów nadzorujących komunikację w internecie (t.zw. Cookies zewnętrzne np. pochodzące z serwisów Google i innych).
  4. Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie z Serwisu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.

II. Cele stosowania cookies

  1. Ciasteczka i podobne technologie używane są w witrynach internetowych w celu zapewnienia poprawnej transmisji danych pomiędzy połączonymi komputerami. Mają one bardzo szerokie zastosowanie , pomagają dostosować zawartość strony ustawień w komputerze odbiorcy, zapamiętują preferowany wygląd strony, np. ustawiony rozmiar czcionki, zapewniają wykonanie przez użytkownika kilku etapowych czynności (np. dodania artykułu, dokonania zakupu w sklepie internetowym). Ciasteczka mogą też być wykorzystywane do dopasowania wyświetlanych reklam do zainteresowań odwiedzających witryny. Można powiedzieć, że technologia „ciasteczek” jest niezbędna do prawidłowego wyświetlania stron interaktywnych.
  2. Oprócz ciasteczek wysyłanych ze strony z która się łączymy, pliki cookies mogą być wysyłane także z serwerów stron, do których się odwołują, np. Google, YouTube czy serwisy społecznościowe jak Facebook, Twitter i inne.
  3. Najogólniej możemy podzielić Cookies na dwa typy plików:W normalnej sytuacji stosowane Cookies są bezpieczne dla użytkownika. Przy prawidłowym ich stosowaniu nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu (jest ograniczony) oraz przypisaną wartość (klucz).
    • cookies sesyjne: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika;
    • cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
  4. Pliki cookies nie gromadzą żadnych danych osobowych, w tym nazwisk i adresów e-mail.
  5. Każdy użytkownik może zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w używanej przez siebie przeglądarce, w tym zupełnie wyłączyć możliwość ich zapisywania. Jeśli użytkownik nie wyłącza możliwości zapisywania ciasteczek pochodzących z różnych witryn, oznacza to w praktyce, ze wyraża zgodę na ich zapisywanie i przechowywanie w komputerze.
  6. Jeżeli zdecydujesz się na odrzucenie wszystkich ciasteczek, nie będzie możliwe korzystanie z niektórych treści treści i usług udostępnianych w naszych witrynach, w szczególności wymagających logowania i później zrealizowania na przykład transakcji zakupu w sklepie internetowym. Wyłączenie ciasteczek nie powoduje natomiast braku możliwości przeglądania stron w większości witryn.
  7. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.
  8. Należy zaznaczyć, że technologia Cookies jest wykorzystywana przez hakerów do infekowania komputerów i wprowadzania złośliwego oprogramowania. Technologia Cookies, która ma zapewnić prawidłową komunikację z serwerem strony jest w tym przypadku wykorzystywana niezgodnie ze swoim przeznaczeniem. Ochronę przed takim atakiem jak i też innymi formami prób hakerskich powinien zawsze stanowić przede wszystkim dobry program ochrony antywirusowej.
  9. Technologia Cookies jest dzisiaj „solą” internetu – w dobrym znaczeniu. Bez Cookies wiele stron staje się znacznie uboższe.

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

kontakt

           Certyfikat SSL

         Sklep internetowy

       Księgarnia MARMAG

                 filia 3

   00-823 Warszawa Centrum

        aleja Jana Pawła II 9

          tel: (22) 654 55 33

        pon-pt 10:00 - 18:00

sklep@podrecznikiuzywane.pl

             MBANK

08114020040000310251542801

     MARMAG Jaskulski Marcin
 
           W sprzedaży tylko
       Nowe Podręczniki.
      
 
 

Tak budujemy zaufanie.

   Nasza księgarnia na ALLEGRO

          nick : Podreczniki4

        

   100 % pozytywnych komentarzy

    od 627 zadowolonych klientów.

    Zadowolony klient to nasz klient.

          Księgarnie MARMAG

           od 1999 r na rynku.

       Znamy się na podręcznikach i

          gwarantujemy aktualność

                książek do szkoły.

Statystyki

Produktów:
3320
Kategorii:
361
Nowości:
0
Promocje:
6

Darmowa wysyłka

Darmowa wysyłka kurierem przy zakupach powyżej 400 zł.

(dotyczy przelewu i pobrania)


Zakupy bez logowania

Naszym klientom umożliwiamy szybkie zakupy bez logowania.

Odbiór osobisty Warszawa

1. 00-823 W-wa al.Jana Pawła II 9

2. 01-466 Warszawa  ul.Powst.Śląskich 104 lokal 203

Bezpieczne zakupy

Certyfikat SSL.

OPINIE O KSIĘGARNI MARMAG.

Księgarnia internetowa podręczniki Warszawa odbiór osobisty al.Jana Pawła II 9 :

podręczniki do przedszkola  trzylatek,czterolatek,pięciolatek i sześciolatek

podręczniki do szkoły podstawowej  klasa 1,2,3,4,5,6

podręczniki do gimnazjum  klasa 1,2,3 

podręczniki do liceum klasa 1,2,3

podręczniki do technikum klasa 1,2,3

podręczniki języki obce:angielski,niemiecki,rosyjski.

Zawsze aktualne wydania na dany rok szkolny.

 

Sklep internetowy Shoper.pl